İZMİR / KONAK - Konak Mithatpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Toplumsal ilk yardım bilinci oluşturarak afet ve kazalar sonrası bireylerin zarar görebilirliğini azaltmak amacıyla Türk Kızılayı tarafından ilk yardım eğitimlerinin ülke düzeyinde yaygınlaştırılması çalışmalarına yönelik Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün "Engelsiz İlk Yardım Projesi" kapsamında aşağıdaki linkten yapılan çalışmaları ve bilgileri bulabilirsiniz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Melis Kurt Wushu Sanda Türkiye 3. Muhammet Ergün Serbest Güreş il 1. Abdülkadir Özen Judo il 2. olmuştur . Öğrencilerimizi tebrik eder ,başarılarının devamını dileriz

Kas

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER, okulumuzu ziyaret ederek, ilimizde bulunan 14 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ait ürünlerin yer aldığı sergiyi gezdi.

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Dilek Kaya ve öğrencilerimizin yıl içinde yapmış olduğu çalışmaları sergilendi.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin sportif faliyetlerde gösterdikleri başarılardan dolayı kutlar, öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

YEĞİTEK Genel Müdürümüz Kemal Varın Numanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Mücahit Yentür, Daire başkanlarımız, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Şemsettin Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serdal Şimşek, okulumuzda kurulan Etkileşimli Tahta Destek Noktası çalışmalarını yerinde inceleyerek okulumuzu ziyaret etmislerdir.

Ara

'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi çalışmaları İzmir'de aralıksız devam ediyor. Yıl sonuna kadar tüm okullarda kütüphane kurulmasının planlandığı projeye 'En Değerli Hazine Kütüphanedir' sloganı ile katılan İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir'de kütüphanesi olmayan okullara kütüphane yapılması için yer tespitleri ile gerekli donatım planlamalarını hızla tamamlıyor. Bu kapsamda İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker ERASLAN ve Konak İlçe Millî Eğitim Müdürü Serdal ŞİMŞEK hafta sonu okulumuzu ziyaret ederek emek ve gayretlerinden dolayı öğretmen, öğrenci ve okul idarelerine teşekkür etti.