İZMİR / KONAK - Konak Mithatpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz öğrencilerinden Aşık Veysel Türküsü olan Uzun İnce Bir Yoldayım.

May

İzmir Mithatpaşa Mesleki ve Teknik

Anadolu Lisesi öğretmenleri,

temassız ateş ölçer cihazı tasarlayarak

ilk prototipini üretti.

Ara

Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 35 kişilik bir grupla; 30.11.2019-01.12.2019 tarihleri arasında Okul Müdürümüz Serdal ŞİMŞEK, kulüp rehber öğretmenleri Ferhan ÖZGÜRMAN ve Aykut DİRİK nezaretinde "Ankara & Anıtkabir" gezisi düzenlenmiştir.

Başkentimizin tarihi, bilimsel, kültürel ve ören yerlerine yapılan gezi ve ziyaretlerimizin ardından, Okul Müdürümüz Serdal ŞİMŞEK Anıtkabir Şeref Defterine okulumuz adına duygu ve düşüncelerini yazmış olup, resmi törenle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün mozalesine çelenk bırakarak saygılarını ve minnetlerini sunmuşlardır.

Tören videoları için aşağıdaki linkleri tıklayınız.:

TÖREN BAŞLANGIC

TÖREN

Eyl

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, gençlere yeni ufuklar çizmesi adına başlattığı  'Gençlik Söyleşileri'nde öğrencilerle bir araya geliyor.

'Geleceği Gerçeğe Dönüştürüyoruz' sloganından yola çıkılan 'Gençlik Söyleşileri'nde İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Okulumuz Mithatpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

May

Okulumuz Bilim Şenliğimiz; Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Menderes TUNÇ ve Zafer Öcal´ın ziyaretleri ile açıldı. Bilim şenliğimizin fotoğraflarını aşağıda inceleyebilirsiniz.